Хората са станали изключително повърхности. Съдят останалите по външния им

...
Хората са станали изключително повърхности. Съдят останалите по външния им
Коментари Харесай

В началото всички му се изсмяха заради външния вид: 20 секунди по-късно обаче, им забива шамар с невероятния си глас! (ВИДЕО)

Хората са станали извънредно повърхности. Съдят останалите по външния им тип, не по мозъка и вътрешната хубост и сила. И доста постоянно по-късно съжаляват, тъй като са си основали погрешно мнение. Доказателствата, че не би трябвало да съдим книгата по корицата, са прекалено много. Поредният образец за това е на Шон Мур Майли, който стана прочут на сцената на английския Х-Фактор. Той безусловно взриви публиката с неповторимото си осъществяване. Първоначално освен публиката, само че и опитни и взискателни хора като журито, си сътвориха неправилно мнение за него. Причината е повече от ясна – външния тип на индивида, обвивката му, корицата. Наречете го както желаете. Беше необичайно облечен, не по общоприетите разбирания, разбиране, което в действителност не значи нищо. И след това всички схванаха, че са сгрешили… Ето и за какво.

Видът, по-точно облеклото на Шон, накараха болшинството да огледа с надсмешка към него. Журито беше скептично настроено към него, само че нямаше избор, трябваше да му даде късмет. И добре, че това беше неотложно, другояче нямаше да можем да се насладим на неповторимия му гений. Шон сграбчи опцията с две ръце и накара всички да изгубят мозъка и дума от певческите му благоприятни условия. Още щом запя един от най-големите шлагери – „ The Show Must Go On “, освен журито, само че цялата зала и всички хора пред тв приемника, схванаха защо иде тирада. Шон по този начин зяпа, че безусловно изправи хората на крайници и получи няколкоминутни овации. Даже най-големите „ музикални инвалиди “ оцениха качествата му. Всички изпитаха възприятие, което не може да се опише с думи. Затова му се насладете в прикаченото видео.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР