Хората са разочаровани, защото санкциите нямат ефекта, на който се

...
Хората са разочаровани, защото санкциите нямат ефекта, на който се
Коментари Харесай

Канцлерът на Австрия: Грешка е да се мисли за нови санкции срещу Русия

Хората са разочаровани, тъй като глобите нямат резултата, на който се надявахме

Канцлерът на Австрия Карл Нехамер прикани за оценка на съществуващите наказания против Русия и акцентира, че налагането на нови ограничавания против Москва би било неточност с оглед обстоятелството, че резултатът от ограниченията не е упования, предава ORF, най-голямата социална медия в страната.

" Санкциите не би трябвало да ни отслабват повече от тези, против които би трябвало да работят “, сподели Нехамер в изявление за публицисти от австрийската медия преди началото на съвещанието на Общото заседание на Организация на обединените нации. Наказателните ограничения не са толкоз ефикасни, колкото се очакваше и би било неточност да се мисли за нови, предизвести още австрийският канцлер.

По думите му " глобите са най-мирната форма на митинг против войната и страданието и проява, че това не може да продължава “.

Според Нехамер при налагането на наказания във всеки случай са взети ограничения страните, които са ги наложили, да не пострадат.

" Ето за какво, да вземем за пример, в тази ситуация с Австрия, нямаше газово ембарго “, сподели той. Въпреки това австрийският канцлер призна за съществуването на известни признаци на отмалялост измежду жителите на западните страни, в това число измежду сънародниците му.

" На първо място, можете да видите, че хората са разочаровани, тъй като глобите нямат резултата, на който се надявахме, а точно, че войната ще спре “, изясни Нехамер. Той акцентира, че тук е належащо самообладание: " Знаем, че глобите имат съществени последствия за съветската стопанска система “.

Въпреки това канцлерът акцентира, че от негова позиция по-нататъшното стягане на антируските наказателни ограничения сега не е целесъобразно. " Приехме доста наказания. Сега би трябвало да забележим резултата от тези наказания и макар че те не са толкоз ефикасни, колкото чакахме, считам, че би било неточност да мислим за нови “, заключи Нехамер.

" В същото време е належащо да се опитаме да " изградим мостове “, тъй че " воюващите страни да могат още веднъж да беседват между тях “. Целта би трябвало да бъде " да се откри метод за преустановяване на огъня “, само че това изисква както Украйна, по този начин и Руската федерация да бъдат подготвени за разговор.  В момента това не наподобява постижимо, само че не би трябвало да се отхвърляме “, цитира австрийската телевизия ORF думите на Нехамер.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР