Хората са казали, че пълно щастие няма и Антъни Джошуа

...
Хората са казали, че пълно щастие няма и Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Антъни Джошуа и любовните му неволи

Хората са споделили, че цялостно благополучие няма и Антъни Джошуа е следващият образец за това. Въпреки всички триумфи на кръга и сериозните възнаграждения, които получава след всяка среща, на боксьорът му липсва нещо значимо - сателит в живота.

30-годишният състезател има наследник, само че с майка му не са дружно. А макар голямата фенска маса, която има, Джошуа към момента не е разкрил дамата, с която желае да прекара дните дни .

Разбира се, салдото сред спортната кариера и персоналния живот е сложна задача и постоянно изисква взаимни отстъпки - или с едното, или с другото. А очевидно на този стадий боксьорът не е подготвен да ги направи.
 Снимка 481973

" Да бъда във връзка за мен значи, че би трябвало да направя компромис и да трансформира метода си на живот, а не знам какъв брой елементарно ще бъде да го направя ", не крие международният първенец в тежка категория.

В изявление за The Sun Джошуа споделя, че татко му не го е научил на доста за любовта. Но това, което самият той е схванал от връзките си и желае да съобщи на своя наследник, е колкото се може по-рано да откри своята същинска обич, с цел да може двамата да израстват дружно и да минават дружно през живота .
 Снимка 481971

Джошуа признава, че е излизал с разнообразни девойки, само че в този момент не се среща с никое. И колкото повече времето минава, толкоз повече му се желае да има някого до себе си. При това някой, който добре схваща какво е да си прочут.

И тук идва другият проблем на Джошуа - макар славата и парите, той продължава да живее в родния си дом, в елементарния квартал и да не се смесва доста със светските среди. Затова и се надява, че в случай че почне да върви на звездни празненства, може да откри дама , която също да е известна, само че и да бъде земна и да държи на фамилните полезности.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР