Хората с асимптомно протичане на коронавирусна инфекция могат да познаят

...
Хората с асимптомно протичане на коронавирусна инфекция могат да познаят
Коментари Харесай

Лекар изброи признаците на безсимтомния коронавирус

Хората с асимптомно протичане на коронавирусна зараза могат да познаят скрития ход на болестта. За да идентифицирате неговите признаци, би трябвало да слушате тялото си и да интерпретирате вярно чувствата, сподели Олга Ненастина, епидемиолог в Регионалната клинична болница Видновска.

Пристъпите на неочаквана отмалялост, понижен физически тонус, световъртеж и главоболие и болки в мускулите или ставите могат да демонстрират зараза, сподели тя.

В допълнение, при асимптоматичното протичане на болестта могат да се появят проблеми в устната празнина - локално инфектиране и отичане, които предизвикват сухота в устата и накриво разбиране на усета на храната, написа уеб сайтът Zdrave.to.

„ Някои не считат сходни признаци за прекомерно съществени за посещаване при доктор и по този метод носят заболяването в релативно лека форма, както се споделя, на крайници “, споделя лекарят.

Тя добави, че в организма след асимптоматичния ход на ковид нормално се образуват антитела. Според експерта обаче това не отстранява нуждата от съблюдаване на общоприетите ограничения за сигурност по време на пандемия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР