Хората разчитат на бизнеса, за да си получат заплатите и

...
Хората разчитат на бизнеса, за да си получат заплатите и
Коментари Харесай

Радосвет Радев: България може да се превърне във фабриката на Европа за предпазни маски и облекла

Хората разчитат на бизнеса, с цел да си получат заплатите и приходите, хазната разчита на налозите на бизнеса и на това се крепи страната, разяснява в предаването „ Тази заран “ ръководителят на БСК Радосвет Радев.

Всички заведения за хранене и заведения завършиха като бизнес, в сходна позиция на инертен банкрут е туризмът, означи той.

„ България като дестинация е евтиният морски туризъм, даже може да се премодулира слогана за България – не като на море, а като на амбулатория. Оказва се, че след такива пандемии човешкият организъм претърпява недостиг на витамин Д, а българското Черноморие може да го създаде в обилие и може да се окаже амбулатория на цяла Европа “, счита ръководителят на БСК.

Според него във втората група са живи компании, които са с кооперирани доставки. Те създават да вземем за пример автомобилни детайли, които би трябвало да бъдат асемблирани в Германия, Чехия или някъде другаде. „ На тези компании също би трябвало да се удари едно рамо, с цел да си довършат нещата – там парите ще дойдат, стоката ще излезе, само че може да се забави във времето. Те са най-предпазливи в съкращаването на хора, тъй като им трябват “, означи Радосвет Радев.

„ Третата група е изненадваща, към нея мога да посоча този взрив в производството на защитни дрехи и маски. Индустрията с ниска добавена стойност сега се изстрелва нагоре, тъй като за една седмица се случи пренастройване на общоприети индустриални процеси. България ще се трансформира във фабриката на Европа за тези неща. Същото нещо се случва във фармацията. България има едни от най – сериозните индустриални мощности “, счита още Радосвет Радев.

Според него страната няма да свърши работата на бизнеса, само че би трябвало да има ясно написани правила.

В интернет промишлеността също има необикновен взрив, тъй като 7 млн. души сме в домакински арест, разяснява Радев.

„ Много е комплицирана оценката на тази картина – къде и какво се унищожава и какво внезапно се ражда за нов живот “, означи още ръководителят на БСК.

Коронавирусът и България Психолог: Важно е да имаме структурирано всекидневие в обстановката на изключително състояние Какви ограничения се вземат в БДЖ поради ковид? Цяло болнично поделение в Бургас е под карантина поради случай на COVID-19 Въпреки възбраната: Витоша цялостна с хора в съботния ден Столичната болница „ Токуда ” е под карантина Младен Маринов: Над 7000 души са под карантина поради COVID-19 COVID-19: Пускат дрон в кв. „ Факултета “ в София, с цел да осведомят хората за ограниченията Блокирани поради болестта: Българи търсят метод да се приберат у нас Мерките се съблюдават: Парковете и градинките в София са пусти В обществените мрежи към този момент се появиха разгласи: Продавам бележки за кой където желае да пътува Километрична опашка от коли на Автомагистрала " Тракия " (ВИДЕО) Калин Сърменов: Извънредните ограничения са с мисъл и за бъдещето Каракачанов: Борим се с вирус, не с външен съперник - няма да има танкове по улиците Шефът на НЗОК: Над 62% са свободните кревати в цялата страна На опашка пред магазин в София – най-вече хора над 60-годишна възраст Във Велико Търново към този момент вкарват новите ограничения против ковид Коронавирус в Пловдив: Хигиената в " Столипиново " обаче остава непроменена Заразените с ковид у нас са към този момент 142 души Спират градския превоз до Витоша, затварят парк " Врана " Вече са в действие новите ограничения у нас поради ковид
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 163 0 3 3 Света 308592 3602 13069 95829 Заразени* Нови Починали България 163 0 3 Света 308592 3602 13069
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР