Хората от квартала недоволстват, че всички улици са разкопани едновременноЧаст

...
Хората от квартала недоволстват, че всички улици са разкопани едновременноЧаст
Коментари Харесай

Авария на водопровод била причината за наводнението в „Средна кула“

Хората от квартала недоволстват, че всички улици са разкопани по едно и също време

Част от квартал "Средна кула " остана под вода, като централната улица в региона на читалището бе непроходима. Основното терзание на хората в региона бе, че повода е обвързвана с осъществяването на плана по създаване на канализация в квартала.

Ръководителя на плана инж. Никола Пеев изясни пред, че планът се извършва по график и има леко закъснение, само че повода за създалата се обстановка в квартала е повреда на действителен тръбопровод. В резултат на това, след прекъсването на водата, е почнало изпомпване със профилирана техника. Наложило се е служащи и машини от обекта да бъдат включени в изгребването на калта и наносите. Днес тази активност към момента продължава.

Хората от квартала недоволстват главно от това, че всички улици са разкопани по едно и също време, а не се работи поетапно, т.е. да се завършат дадени сектори, преди да се разкопаят нови улици. Притеснени са и от обстоятелството, че образно е видно, че част от построените шахти са нависоко и няма да са функционални.

Основния проблем обаче се оказва неналичието на материали и най-много на битум. В резултат на това, асфалтирането на избрани сектори се забавя с към седмица. Не е ясно дали и по кое време казусът с доставките ще бъде решен.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР