Хората от кв. Гладно поле отново ще станат заложници на

...
Хората от кв. Гладно поле отново ще станат заложници на
Коментари Харесай

Транспортна блокада очаква жителите на квартал в Пловдив

Хората от кв. " Гладно поле " още веднъж ще станат заложници на непредвидливото управническо обмисляне, видя Plovdiv24.bg . Вчера сутринта за изненада на живеещите и работещите, без никакво авансово предизвестие и информация, строителите на ул. " Ген. Радко Димитриев " поставяха знаци, определящи нова организация на придвижването. 

Затварянето на пресечките ще докара до още по-голям безпорядък, в сравнение с беше до момента, разясняват хора от квартала,. Наличието на казарми, в които работят стотици военни и гъсто построения квартал, прави съвсем невероятно напредването по вътрешнокварталните улици и безпорядък в паркирането.

Положението се затруднява от обстоятелството, че единствената проходима улица (бел. ред до трафопоста) е с паркиране от двете страни, което прави невероятно двупосочното придвижване на коли.

В час пик тапите ще са неизбежни, само че може би стресът за хората щеше да е по-малък, в случай че бяха осведомени по-навреме, а не когато видят на място знаците.

Plovdivi24.bg се свърза с общинското дружество “Организация и надзор на превоза ", откъдето оповестиха следното:

Въпросът е обсъждан, само че все още няма нова организация на придвижването във вътрешните улици към ул. " Генерал Радко Димитриев “, дадоха отговор от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза “. 

От общинското дружество припомнят, че плановете за краткотрайна организация на придвижването се изготвят от компаниите реализатори на строително-ремонтните работи и се вкарват в деяние след координиране с Пътна полиция и другите способени институции. 

При промени в придвижването в квартала Оперативна програма " Организация и надзор на превоза “ навреме ще осведоми жителите. До края на месеца се чака първият сектор от " Генерал Радко Димитриев “ да бъде приключен и придвижването по него да бъде възобновено. 

Поставени са знаци за еднопосочност на въпросните дребни пресечки, като придвижването на коли ще бъде посока от “Цариградско шосе " с изход към ул. “Ген. Радко Димитриев ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР