Хората не плащат данъци, за да издържат простотията, агресията и

...
Хората не плащат данъци, за да издържат простотията, агресията и
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Спирам парите на хулиганското формирование Миньор

Хората не заплащат налози, с цел да устоят простотията, експанзията и комплексите ви!

Кметът на Перник - Станислав Владимиров стопира парите на " Миньор ". Той избухна във Facebook след мелето на мача с " Берое " за купата.

В средата на второто полувреме последователи на домакините нахлуха до бранша за посетители, откакто те пратиха четири ракети към тях. Стигна се до сборичкване сред последователите на перничани и заралии, като в резултат на тях двама ентусиасти на гостите от Стара Загора бяха ранени, поради което бяха извикани две коли за спешна помощ. Вследствие очевидно е имало и ранен почитател на " Миньор ", защото още една кола за спешна помощ потегли от стадиона, написа.

Между двете агитки прелитаха разнообразни предмети, измежду които камъни, бутилки, факли и други Органите на реда в Перник влязоха на трибуните, с цел да опитат да спрат продължаващото сборичкване и да уталожат напрежението в тази среща. След мача всички коли със старозаторска регистрация бяха потрошени.

" Догодина НЯМА ДА ПРЕВЕДА нито един лев на хулиганското формирование, прикриващо се като футболен клуб " Миньор " (с агитка).

Хората не заплащат налози, с цел да устоят простотията, експанзията и комплексите ви!

Със спестените пари за изпотрошеното от Вас, ще основа и съоръжавам непринудено звено в услуга на перничани, което да е в интерес на хората, в случаи като този със Сашко.

От едната страна имаме ГЕРОИ, като безстрашните ДОБРОВОЛЦИ на Перник, с които се гордеем....от другата страна имаме ДЕГРАДИРАЛИ ХУЛИГАНИ от които ни е позор. Контрастът е голям. Първите са бъдещето. Вторите остават в предишното.

Това е освен административен избор. А цивилизационен. Точка ", написа Владимиров.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР