Хората не очакват някаква кой знае каква предизборна кампания в

...
Хората не очакват някаква кой знае каква предизборна кампания в
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Предизборната кампания в София няма да изиграе някаква голяма роля за нагласите на хората

Хората не чакат някаква кой знае каква предизборна акция в София. За мен хората познават двете кандидатки и са взели решение за кого ще гласоподават. Според мен предизборната акция няма да даде някакъв съдбоносен поврат в настройките.

Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 политическият психолог проф. Антоанета Христова. "Грешката на Мая Манолова е, че сега се пробва да направи завой надясно, като всички знаят за нейната лява идентификация. Лошо е, че тя се пробва да се дистанцира от лявото. Манолова доста мъчно ще повтори модела Румен Радев. Това е невероятно. Със сигурност Мая Манолова не е Румен Радев ", сподели още тя.

Гост в студиото беше и политологът Мария Пиргова. "В София в никакъв случай не се е гласувало за ляв политик, който да ръководи града. В София постоянно се е гласувало за партиите център-дясно. Българска социалистическа партия е в ужасяващ разпад. Българска социалистическа партия доста от дълго време не лява партия. Със сигурност в България лявото и дясното са се поизгубили. Мая Манолова може да има някакъв късмет за триумф, тъй като и ГЕРБ сега не са в най-стабилното си положение ", предвижда Пиргова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР