Хората, които се наслаждават на удоволствието от употребата на секс

...
Хората, които се наслаждават на удоволствието от употребата на секс
Коментари Харесай

Вибраторите не са това, което бяха: Секс играчките на бъдещето

Хората, които се любуват на удоволствието от използването на секс играчки - както при соло осъществявания, по този начин и в компанията на сътрудник, останаха много прелестно сюрпризирани от новите технологии в региона по време на CES 2024.
Секс играчките от дълго време не са просто скучни вибратори с големи размери. Те са все по-дискретни и от време на време даже не можем да разберем защо тъкмо се употребяват. А връзката им със смарт телефоните прави опциите им още по-неограничени. Освен това се оказват и вярното решение за редица проблеми - от преждевременна еякулация до връзка от разстояние.

Тренажор за оргазми
Да доближи до оргазъм, преди да е доставил нужното наслаждение на половинката си, може да се окаже сериозен проблем за един мъж. Понякога той е психически, а от време на време има и чисто физиологично естество. MYHIXEL е по-скоро здравно устройство, в сравнение с секс играчка, само че не могат да се отрекат и приятните чувства, които доставя. Вътрешната част на приспособлението за мастурбация има освен текстура, сходна на кожата, само че и функционалност за стопляне, която основава още по-реалистично чувство. А благодарение на приложение за смарт телефон и специфични датчици, конфигурирани в него, може да се получава информация за придвижванията и за това какво би трябвало да се промени, с цел да продължи ерекцията по-дълго. Ползите от устройството са клинично потвърдени, а сега се правят проби преди да бъде пуснато на пазара. Цената е 299 $.

Устройство трансформира порното в действителност
Испанската компания Svakom е известна с това, че създава фитнес устройства. Новото ѝ предложение на CES обаче е за мастурбация и в случай че се свърже посредством Bluetooth с друго устройство, разрешава синхронизиране на придвижванията с тези от кино лентата за възрастни, който гледаме. Компанията си партнира с продуценти на сходен вид наличие, които персонализират своите видеа, с цел да са лесни за синхронизиране. Видеоклиповете са налични в приложението Svakom - абонаментна услуга, която се заплаща след едномесечен безвъзмезден експериментален интервал. Секс играчката на испанската компания може да се управлява и от различен човек от разстояние, откакто ние сме дали експлицитното си единодушие. Поверителността е обезпечена, горещите прекарвания - също.

В ритъма на музиката
Вибраторите несъмнено не са това, което бяха. И това се потвърждава за следващ път от устройството Oh!, дело на норвежката компания за секс технологии Handy. Джаджата се свързва с Bluetooth и употребява звукови талази, с цел да създава трептения. Те се генерират от LRA модули, като тези в контролерите на PlayStation 5. Честотата и амплитудата на вълните се управляват и посредством приложение. Така може да слушаме музика или да гледаме клипове и това да генерира приятни трептения в ритъма на обичаните ни части. Същата функционалност се предлага и от мастурбатора на компанията Handy. А в случай че двамата интимни сътрудници разполагат със съответните устройства и са на разстояние един от различен, могат да ги сдвоят благодарение на приложението и по този начин те ще вибрират в еднакъв темп, разяснява Daily Mail.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР