Хора, сложете си ваксина, предпазете се. Тази пандемия рано или

...
Хора, сложете си ваксина, предпазете се. Тази пандемия рано или
Коментари Харесай

Стоичков с апел към българите: Ваксинирайте се

Хора, сложете си ваксина, предпазете се. Тази пандемия рано или късно ще свърши, само че загубихме доста другари, доста близки, доста родственици. Защо? Защото ние сме както постоянно, неверници, не имаме вяра на никого и нищо. Все мислим, че сме най-прави и най-точните. Има си експерти, има лекари. Кой естествен човек ще направи ваксина, която ще навреди на организма!? 

Това разяснява пред Нова тв Христо Стоичков. 

Аз имам към този момент три дози от коронавирус имунизацията, добави той.

Това е, което мисля - Христо Стоичков има три ваксини. Отделно си взимам добавки за имунитета, за здраве, срещу стрес. Това са неща, които би трябвало да ги използваме, уточни той.

Мислите ли, че в случай че имам някакво терзание, ще се имунизирам. Или пък че ще разреша фамилията ми да си бие ваксина. Аз съм се интересувал по тематиката. Знам защо става въпрос. И мен ковида ме хвана. Но беше след имунизацията. Не знам какво щеше да стане с мен, в случай че не бях имунизиран. Но с имунизацията го изкарах доста леко, съвсем не го усетих, уточни той.

Затова споделям на всички да се имунизират, да помислят за себе си. Защото в случай че не се погрижиш за себе си, няма по какъв начин да окажеш помощ на другия, разяснява Стоичков. 

Аз нямам другар, който да не е имунизиран. Ако не е имунизиран, не може да се срещаме. Защото аз би трябвало да се вардя - имам семейство, имам внучка. Няма по какъв начин да позволи някой, който не е имунизиран, да стои до мен и да ме болести, уточни той.

Че преди години като вървях по Африка, трябваше да ми бият по 6-7 ваксини. Е, нещо да ми е станало!?  Аз желая да съм спокоен. Освен това подкрепям връзка с български лекари, които са огромни експерти и им имам вяра, разяснява той.

  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР