Honda свали покривалото и показа дизайна на новия RC213V, с

...
Honda свали покривалото и показа дизайна на новия RC213V, с
Коментари Харесай

Honda представи новия MotoGP мотоциклет

Honda смъкна покривалото и сподели дизайна на новия RC213V, с който международният първенец в MotoGP Марк Маркес ще пази купата си. Японският конструктор направи това на особено събитие в столицата на Индонезия – Джакарта, на което участваха първенецът Маркес и Дани Педроса, както и новият началник на тима Алберто Пуиг.



Представянето на новия мотоциклет се случва дни след безспорна доминация на Honda в тайландския предсезонен MotoGP тест, който в последна сметка бе управляван от Педроса.



Младият Марк ще започва сезон 2018 идващия месец за пета международна купа, като предходната година завоюва трофея след извънредно оспорван сезон с Андреа Довициозо от Ducati. Педроса също се показа на равнище през 2017-а и зае четвърта позиция в генералното класиране след няколко победи и сцени през сезона. Тази година той ще се постарае да покаже на тима, че заслужава нов контракт за 12 поредна година с Honda.

Meanwhile, in Jakarta... @HRC_MotoGP have unveiled their 2018 liveries! #MotoGP #2018StartsNow pic.twitter.com/RhbpEiQLk2
— MotoGP™ (@MotoGP) 20 февруари 2018 година
Пилотите могат да разчитат на още един финален предсезонен тест – в Катар (1 – 3 март) преди старта на акцията на 18 март.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР