Холивудският ветеран Арнолд Шварценегер разкри, че започнал да се снима

...
Холивудският ветеран Арнолд Шварценегер разкри, че започнал да се снима
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер направи признание

Холивудският деец Арнолд Шварценегер разкри, че почнал да се снима във кино лентата "Терминатор 6 " три месеца, откакто се подложил на сърдечна интервенция, заяви Контактмюзик.

Седемдесет и една годишният артист, който още веднъж е в същата роля в идния да излезе по екраните филм, довери, че с неспокойствие очаквал да се снима в режисираната от Тим Милър лента, без значение че лежащ под ножа три месеца по-рано.

"Получавам постоянно помощ, имайки поради здравословното си положение. Лекарите ми вдъхват храброст, а медсестрите ми оказват помощ да се изправя на крайници. Приятелката ми Хедър Милиган също бе до мен в болничното заведение и непрекъснато ме окуражаваше. Тя оставаше там и нощем. Три месеца по-късно бях на снимачната площадка на "Терминатор 6 " в Будапеща ", сподели Шварценегер.

Шварценегер призна, че е разчувствуван във връзка излизането на кино лентата по екраните по-късно тази година. "Щастлив съм, че работих над "Терминатор 6 ", който ще се появи по екраните през ноември ", означи той пред сп. "Екстра ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР