Холивудският магнат Харви Уейстейн, който разпали най-големия от известно време

...
Холивудският магнат Харви Уейстейн, който разпали най-големия от известно време
Коментари Харесай

Харви Уейстейн обвини брат си за разпалването на секс скандала

Холивудският магнат Харви Уейстейн, който разпали най-големия от известно време скандал в Холивуд, упрекна брат си за протичащото се. Според Харви - брат му Боб Уейнстейн, който е и негов сътрудник продуцент, е спомогнат мръсните секрети за половия тормоз на актриси от страна на Харви да излязат на показ.
Преди към 7 месеца Боб получил информация за доста тъжби против брат му, написа уеб сайтът TMZ. Точно по тази причина той предал информацията на The New York Times и по този начин потулената от 13 години информация била разкрита.
Харви, който взаимно с Боб управляваше продуцентска къща показа по-рано, че членовете на съвета на шефовете на неговата компания от дълго време са били наясно какво се случва. Боб го опроверга и назова брат си " доста болен човек ": " Той към този момент потвърди, че е първокачествен измамник и в този момент вместо да потърси помощ, той се пробва да упрекна другите. Твърденията му са изрично лъжливи от начало до край. Моля се да получи помощта, то която се нуждае… ", цитира изданието Боб Уейнстейн.

На фотографията: Харви Уейнстейн и Гуинет Полтроу; Getty Images/Guliver
Припомняме, че съгласно следствие на вестник The New York Times в продължение на десетилетия, започвайки през 90-те години, Уейстейн се е домогвал до дами като им обещавал помощ в кариерата. Вече няколко известни актриси като Гуинет Полтроу, Анджелина Джоли и Ашли Джъд оповестиха, че при започване на кариерата си са били обект на секс тормоз от страна на Уейнстейн.
Впоследствие съветът на шефовете на Weinstein Company, основана от Харви и Боб Уейнстейн, го уволни като продуцент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР