Холивудската звезда Себастиан Стан, познат най-вече с ролята си на

...
Холивудската звезда Себастиан Стан, познат най-вече с ролята си на
Коментари Харесай

Холивудска звезда: България има невероятни плажове

 Холивудската звезда Себастиан Стан, прочут най-много с ролята си на Зимния боец от киновселената на Marvel, похвали Българското Черноморие

В изявление за влиятелното списание за пътувания и начин на живот Conde Nast Traveler артистът разгласи нашите плажове за подценени.

" Мисля, че Източна Европа е подценена като туристическа дестинация. Да вземем за образец България. Има плажове по Черно море, които са невероятни. За страдание те нямат тази популярност като плажовете в Италия или Гърция “, споделя звездата от сериала " Клюкарката “.

Все отново той показа, че Испания е обичаното му място за пътешествия. “Испания е страхотна страна. Понеже съм от Европа, постоянно чувствам специфична връзка, без значение в коя страна съм. Мечтая си да обиколя Испания и Италия с кола “, показа той.

Сред обичаните му градове са Барселона, Мадрид, Атина, Париж и Прага.

Любопитен факт е, че от всички места, за които приказва Стан, от изданието са избрали да сложат заглавие " Себастиан Стан желае да видите българските плажове “.

Не е изненада, че артистът знае къде навръх картата се намира България. Причината - той е роден в Констанца в прилежаща Румъния. Там обаче прекарва единствено две години от детството си.

Междувременно Себастиан работи старателно по минисериала за Памела Андерсън и Томи Лий - " Пам и Томи “. Там той скача точно в коженото яке на някогашния брачен партньор на русия секссимвол. Като най-известната спасителка на плажа ще забележим Лили Джеймс. Сценарият на " Пам и Томи “ е поверен на Роб Сийгъл, а на режисьорския стол сяда Крейг Гилеспи, написа " Монитор ".

Към момента Стан бере плодовете на своя труд и за лимитирана поредност " Сокола и Зимния боец “, която се разписа с премиера по стрийминг платформата Disney+ в края на март. Сюжетът се разпростира в шест епизода, а продължението на сериала ще е четвъртият филм за " Капитан Америка “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР