Холивудската звезда с български корени Нина Добрев отвори вратите на

...
Холивудската звезда с български корени Нина Добрев отвори вратите на
Коментари Харесай

Нина Добрев отвори вратите на дома си

Холивудската звезда с български корени Нина Добрев отвори вратите на дома си особено за списание Architectural Digest. Стилът в къщата й е испански, както и обзавеждането.

Звездата споделя, че по време на пандемията е направила ремонт като персонално тя е пребоядисала фасадата. Шегува се, че с това е посочила спестовната си страна на източноевропейско момиче от България!

Другата съществена смяна в дома на Нина, която тя прави благодарение на интериорния дизайнер Чарли Барщайн, е в кухнята. Актрисата обожава маслиненозелените си шкафове и големия плот, на който обича да готви за другари.

В дома й има 4 спални, три от които са за посетители. Декорациите са семпли, само че красиви – фини творби на изкуството, пухкави възглавници и икебани с цветя и фотоси.

„ Тази фотография е доста специфична за мен. По време на пандемията снимах филм в Южна Африка, бяхме на Сафари, там забелязах това малко лъвче, което наподобява на Симба, снимах го с телефона, а моят другар фотограф Рос Купър също го улови. Той знаеше какъв брой одобрявам фотографията му и реши да ми я подари! Поставих я в центъра на дома си! ", споделя Нина.

" Това е стаята, в която извозвам най-вече време - моята дребна кино зала. Както знаете аз съм актриса, а майка ми искаше да направи нещо особено за мен. Затова нарисува тази картина. Тя е художник и живее в Париж – там сътвори тази ретро камера, която беше съвършеният подарък за моята зала за филми ", споделя още актрисата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР