Холивудската звезда Анджелина Джоли се среща с мъж - много

...
Холивудската звезда Анджелина Джоли се среща с мъж - много
Коментари Харесай

Анджелина Джоли замени Брад Пит с много по-възрастен мъж

Холивудската звезда Анджелина Джоли се среща с мъж - доста по-възрастен от нея. Новината за новата връзка на актрисата пристигна, откакто жълтите издания разпространиха фотография на някогашния й брачен партньор Брад Пит, който целува своята още по-бивша жена - Дженифър Анистън, заяви Daily Mail.

Според клюката, която потегли от Entertainment Tonight, 42-годишната актриса е заинтригувана от по-възрастен, само че доста прелъстителен мъж, който е прочут в светските среди. Въпреки че самоличността му остава обгърната в тайнственост, източници, осведомени а случката на Джоли настояват, че той е сътрудник на недвижими парцели.

Изданието се базира на неназован източник, съгласно който връзката на Анджелина не е сериозна, само че пък тя прекарва времето си с някого и това й оказва помощ. Източникът твърди още, че няма никакъв късмет Пит и Джоли да се съберат още веднъж.

„ Да, доста се приказва, че двамата още веднъж ще са дружно, само че това в никакъв случай няма да се случи “, споделя той.

Припомняме, че Бранджелина се разпадна през 2016 година, като бракоразводното дело на двамата съпрузи към момента не е завършило.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР