Holiday Heroes“ организира турнири по баскетбол и тенис за подпомагане

...
Holiday Heroes“ организира турнири по баскетбол и тенис за подпомагане
Коментари Харесай

Holiday Heroes“ с турнири по баскетбол и тенис за подпомагане на семейства в нужда по Великден



„ Holiday Heroes “ провежда шампионати по баскетбол и тенис за подкрепяне на фамилии в потребност във връзка Великденските празници

За трета поредна година “Празничните герои “заедно с Национална Баскетболна Лига и BGO Software Баскетболна Лига, са подготвили незабравима баскетболна изненада за обществено – виновните компании. Събитието ще се организира на 25 март, а хазаин ще е столичната зала „ Универсиада “. Там всички тимове, записали се за присъединяване ще могат да ревизират, какъв брой високо могат да скачат и кои са повлителите на баскетболния панер. Всеки тим ще има личен наставник – топ състезател от Националната Баскетболна Лига.

6 дни по-късно в Русе „ Holiday Heroes “организира благотворителен шампионат по тенис за смесени двойкии двойки мъже. Събитието, което е част от спортната серия „ Спортувай с задача “ се провежда благодарение на Сдружение „ Актив “ и „ Арена Тенис “. В програмата на проявата е планувано тези, които се запишат за присъединяване до 23 март да показват форхенд и бекхенд на кортовете на  “Тенис клуб Приста 2011 ”.

С всички средства, събрани в благотворителните турнирище се закупят най-необходимите хранителни артикули за великденските празнични пакети. Те ще бъдат доставени в домовете на хиляди фамилии в потребност из цяла България, с цел да бъде Великден един същински празник.

БНР е медиен сътрудник на шампионатите!
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР