Холандската полиция арестува 58-годишен мъж по подозрение за кражба на

...
Холандската полиция арестува 58-годишен мъж по подозрение за кражба на
Коментари Харесай

В Холандия арестуваха заподозрян в кражба на ценни картини

Холандската полиция арестува 58-годишен мъж по съмнение за кражба на две картини на Винсент ван Гог и Франс Халс от музеи в Холандия предходната година, съобщи БГНЕС.
Мъжът е бил арестуван в дома му в централния град Баарн поради кражбите на „ Градината на енорийския духовник в Нюнен напролет на 1844 година “на Ван Гог и " Две смеещи се момчетат " на Халс, се споделя в изказване на полицията.
 Заради колбас: Германската полиция разкри остаряло закононарушение Заради колбас: Германската полиция разкри остаряло закононарушение
Полицията в немския град Швелм разкри кражба с щурм, осъществена преди 10 години, с помощта на парче колбас: нарушителят изял част...
Но полицията към момента – тази на Ван Гог се прави оценка на до шест милиона евро.
„ Месеци наред се организираха интензивни следствия за обира на двете картини под управлението на прокуратурата “, се споделя в изказването на холандската полиция. " Това докара до ареста на 58-годишен обвинен от Баарн. Той беше задържан в дома си тази заран. Мъжът е обвинен в кражба на картините. "
Картината на Ван Гог е открадната от музея Singer Laren покрай Амстердам на 30 март, до момента в който е бил затворен заради ограничения поради ковид. Кражбата се случила на 167-ия рожден ден на художника от 19-ти век.
Два месеца по-късно холандският арт детектив Артур Бранд получи като две фотоси на картината на Ван Гог с дружно с първа страница на вестник „ Ню Йорк Таймс ”, с датата на нея.
 Заловиха сериен апаш на смарт телефони Заловиха сериен апаш на смарт телефони
Полицията в Нидерландия разкри огромна кражба на мобилни телефони на рок-концерт, откакто залови мъж с 30 телефона, натъпкани в къси панталони...
" Двете смеещи се момчета " на холандския занаятчия от 17-ти век Халс в това време бяха откраднати при кражба през август от музея Hofje van Mevrouw van Aerden в Леердам. Картината, изобразяваща две смеещи се момчета с халба бира, преди този момент е била крадена от същия музей през 2011 и 1988 година, като е била откривана надлежно след шест месеца и три години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР