Хитовият сериал „Пътят на честта“ вдъхнови новата песен на Орлин

...
Хитовият сериал „Пътят на честта“ вдъхнови новата песен на Орлин
Коментари Харесай

Пътят на честта вдъхнови новия сингъл на Орлин Павлов - slava.bg

Хитовият сериал „ Пътят на достойнството “ въодушеви новата ария на Орлин Павлов – „ Див парадайс “. Сингълът е следващият резултат от партньорството сред NOVA и „ Вирджиния рекърдс “, обединени от устрема за повече качествени планове в българския радио и ефирен ефир.
Освен с изрично наличие на музикалната сцена, Орлин Павлов се утвърди и като харизматичен артист. Зрителите с интерес наблюдават превъплъщението му в облика на мистериозния предприемач Стивън, който даде поръчка да раздруса радикално живота на част от персонажите във втория сезон на „ Пътят на достойнството “. Сред изненадате в дълго чаканото продължение е и песента „ Див парадайс “, която ще влезе в саундтрака на трагичната поредност.
Текстът на новия сингъл е дело на един от най-интересните родни създатели – Росен Кукошаров, а музиката е основана от задграничен инди екип, част от който са финалистът от седмия сезон на American Idol – David Hernandez, шесткратният притежател на награди Emmy – Edward Wohl и надареният продуцент Daniel Braunstein.
Режисьор на видеоклипа е Виктор Чучков, оператор – Борис Славков. Проектът, продуциран взаимно от NOVA, „ Албион Филмс “ и „ Вирджиния Рекърдс “, е осъществен под управлението на Александър Христов.
В ролята на „ същинската “ обич на Орлин в „ Див парадайс “ влиза моделът и актриса Карина Неделчева. Заснемането на клипа е осъществено на три местоположения в продължение на 22 часа. В него изпълнителят минава през голям брой трудности, с цел да задържи обичаната си. Емоционални фрагменти от „ Пътят на достойнството “ допълват видеоразказа на красивата история.
Официалната премиера на „ Див парадайс “ е през днешния ден (17.09) в 18:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и във Vbox7 и YouTube каналите на “Вирджиния Рекърдс “ и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и други...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР