Хитовият сериал хотел Фолти Тауърс“ отново ще радва зрителите пред

...
Хитовият сериал хотел Фолти Тауърс“ отново ще радва зрителите пред
Коментари Харесай

Легендарен сериал се завръща на екрана. Главният герой написал продължението

Хитовият сериал хотел „ Фолти Тауърс “ още веднъж ще радва феновете пред екрана, само че със воето продължение. 83-годишният английски комедиант Джон Клийз ще се завърне като невротичния хотелиер-мизантроп Базил Фолти в новите епизоди на едноименния комедиен сериал от 70-те години на предишния век, съобщи Франс прес, базирайки се на продуцентите. 

Култовият „ Фолти Тауърс “, който имаше единствено два сезона – през 1975 и 1979 година, беше определен за най-хубавия ситком на всички времена от сп. „ Рейдио таймс “ през 2019 година

Сериалът, предаван и в България, споделя за премеждията на Базил Фолти, в облика на който се превъплъщава Джон Клийз – една от звездите на комедийната група.
Продължението на запаметяващия се сериал,
написано от Клийз, ще наблюдава неволите на Базил Фолти в актуалния свят. Сега той ръководи бутиков хотел дружно с щерка си, чието битие преди малко е разкрил. Това оповестиха от продуцентската компания „ Касъл рок ентъртейнмънт “.

В продължението Джон Клийз ще си партнира със личната си щерка Камила Клийз.

Клийз похвали разбирането на продуцента Матю Джордж за креативния развой.

„ Когато се срещнахме за първи път, той
предложи страхотна концепция
и дружно с него и щерка ми Камила имахме една от най-хубавите креативен сесии, които помня “, сподели комикът.

Миналата година Джон Клийз разгласи, че ще има предаване по ултраконсервативния канал Джи Би Нюз (GB News), наименуван от комика „ канал за независимост на словото “. Очаква се шоуто му да се появи на екран тази година.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР