Хитовата песен „Шушана”, която възкръсна като феникс от пепелта и

...
Хитовата песен „Шушана”, която възкръсна като феникс от пепелта и
Коментари Харесай

Шушана прозвуча в Лондонското метро! Фолкпевицата Криси не само запя, но и заигра

Хитовата ария „ Шушана”, която възкръсна като феникс от пепелта и стана шлагер измежду младото потомство звучи освен в България, само че и по разнообразни точки по света. Истерията по „ Шушана “ е всеобща, а в нощните заведения звучи най-малко 7 пъти на вечер, написа trafficnews.bg. Наско Ментата, Хисарския поп и Милко Калайджиев претендират за авторстов на аранмжимента на шлагера „ Шушана “ без да знаят, че той е остаряла сватбена ария, написана през 60-е години на предишния век от композитора Йозеф Хадара със заглавие „ Вечер на рози “.
Култовия сингъл стигна даже до бляскав курорт в Алпите, където синът на предприемача Цоло Вутов - Владо направи нещо невиждано в един от водещите ски курорти - френският Courchevel. Той разля шампанско за 40 000 евро на френските алпи под звуците на песента.

Днес пък из обществените мрежи се завъртя и видео, на което фолкпевицата Криси извършва „ Шушана” в лондонското метро. На клипа, българката е в компанията на другарка, с която освен пеят, само че и танцуват. Лондончани, които не са чували за българския шлагер несъмнено ги гледат с любознание, само че измежду пасажери безспорно има и нашенци, които не прикриват усмивките си при осъществяването на въпросната ария.
Вече няколко месеца Криси е на турне в Лондон, което ще завърши в краят на месец май. Там, тя пее и в най-известния ресторант за български празненства, където всяка вечер е вманиачен ваучър.

Възпитаничката на Музикалната Академия в Пловдив е в компанията на своя другар - композитора Александър Асенов, който е виновен и за последните й няколко плана. В лондонското заведение, Криси не пропуща да радва българите и с осъществявания на национални песни, които пее от дребна, а гения си е наследила от своите баби.

Съвсем скоро тя загатна, че приготвя дуетна ария с изпълнителката от музикална компания „ Пайнер” – Джена, с която са и близки приятелки.

Нека не забравяме, че въпросния сингъл стана най-търсената ария в Google, появи се като забележка в училищен бележник, прозвуча в огромното междучасие в образователно заведение, а над 20 новородени са вписани с името Шушана. Пловдивчанката Богдана пък взриви мрежата с баладичен кавър на песента и я запя на британски.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР