Хипермаркет Кауфланд“ във Враца отново мами клиентите си, научи агенция

...
Хипермаркет Кауфланд“ във Враца отново мами клиентите си, научи агенция
Коментари Харесай

Нямат срам! В „Кауфланд“ във Враца за пореден път мамят клиентите си /доказателства/

Хипермаркет „ Кауфланд “ във Враца още веднъж мами клиентите си, научи организация BulNews. 
За следващата скица алармира в нашата редакция локална жителка. 
В сряда дамата отишла да напазарува, като преди този момент видяла в брошурата, че на промоция в магазина има фасул. То бил понижен от 3.49 на 2.19 лева Врачанката видяла, че на табелката в хипермаркета цената на боба е понижената и взела два буркана от варивото. На касата обаче не обърнала внимание на маркирането на продуктите, платила цялата сума и си тръгнала. 
Прибирайки се вкъщи и подреждайки по места всичко купено, дамата видяла на касовата записка, че има разминаване сред маркираната цена, оповестената в магазина и тази в брошурата. Вместо за 2.19 лева бобът е маркиран с цена 3.49 лева за брой, което е даже с 10 стотинки повече от цената, от която е оповестено, че е понижен продуктът в брошурата - 3.39 лева
Пред наш кореспондент дамата разяснява, че и различен път ѝ се е случвало да има сходен опит за машинация от страна на „ Кауфланд “-Враца, само че защото е виждала постоянно в точния момент разликата ѝ е била връщана.
Това надалеч не е първият опит на веригата да мами потребителите си. Агенция BulNews нееднократно е показвала образци за измами от всякакво естество. Ако сте следващият измамен консуматор, не се колебайте да ни сигнализирате, а ние от своя страна ще създадем обществено притежание опитите на хипермаркета да подвежда своите клиенти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР