Хиляди са протестирали в Италия срещу т.нар. Зелен пропуск. Той

...
Хиляди са протестирали в Италия срещу т.нар. Зелен пропуск. Той
Коментари Харесай

И в Италия протестираха срещу ковид пропуските

Хиляди са протестирали в Италия против така наречен Зелен пропуск. Той демонстрира, че носителите му са имунизирани, имат негативен тест за COVID-19 или са се преболедували вируса. Прояви на неодобрение е имало в десетки италиански градове в събота. Демонстрантите са се мобилизарали посредством обществените мрежи и каналите на „ Телеграм “ против мярката, която дефинират като „ тирания “ и съпоставят с нацизма.

Снимка на премиера Марио Драги с мустаци но Хитлер е била изложена в Милано и Торино, виждали са се звезди на Давид с думите " неимунизирани = евреи " и знаци със свастики, споделя АНСА, представена от БГНЕС. Демонстрантите в Каляри са разгърнали банер, който съпоставя Зеления пропуск с Ahnenpass, арийския паспорт, въведен в Германия през 1933 година

„ Като чуя думи като „ иго “ и „ измамата КОВИД “, изтръпвам “, разяснява Лисия Ронзули, вицепрезидент на „ Форца Италия “ в Сената. „ Според тези безотговорни хора може би сме сънували единствено за 130 000 смъртни случая ". Франческо Боча от Демократическата партия показва " мъка " за " неналичието на почитание към тези, които са изгубили живота си, към тези, които са били в реанимация, към лекарите и медицинските сестри, които не престават да се жертват за лекуване на тези, които идват в болница ".

Някои ресторантьори се тормозят от икономическите последствия от въвеждането на зеления пропуск, който ще влезе в действие на 6 август. " Не съм срещу имунизацията, само че зеленият пропуск е щета за стопанската система. Много от нас рискуват да банкрутират ", споделя притежател на заведение, протестиращ в Рим.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР