Хилда Казасян предизвика същинска сензация с появата си в новия

...
Хилда Казасян предизвика същинска сензация с появата си в новия
Коментари Харесай

Хилда Казасян призна за отслабването: Пия това 1 седмица в месеца – рецепта

Хилда Казасян провокира същинска сензация с появяването си в новия сезон на “Като две капки вода ”!
Чаровната и надарена Хилда Казасян още веднъж е жури в “Като две капки вода ”. По време на старта на телевизионния формат, джаз примата обра овациите на феновете с чудесната си визия.

Певицата е постигнала намаляване, за което мнозина могат единствено да мечтаят.
При това достижението й е огромно, защото на всички е ясно, че с напредването на годините свалянето на килограми става все по-трудно.
Хилда Казасян обаче разкрива тайната си, която в действителност не е никаква загадка.
Тя просто приема специфична вода към този момент повече от година като си я прави и пие единствено една седмица в месеца.
Ефектът бил налице още първия път, след което се продължава като постоянна поддържаща терапия. Полезна освен за намаляване, само че и за здраве.
Става дума за по този начин наречената стафидена вода, която обира и чисти всички отрови, нездравословни субстанции и шлаки в тялото.

Тя способства за бързото изчистване от непотребните мазнини и натрупвания, а свалянето на наднормено тегло е обезпечено.
“Освен всичко това, е и доста вкусно. Кой не обича стафиди?! Първо се съмнявах в изгодата, само че откакто чух за водата от няколко места, взех решение да опитвам.
Не скърбя нито за минута, тъй като такива резултати не съм постигала с нищо друго ”, споделя Хилда, която към този момент е надъхала множеството си приятелки за същото.
Стафидената вода се прави доста елементарно като би трябвало да се кипнат на котлона към 400 грама вода – близо две водни чаши.

След като водата кипне, в нея се поставят измитите стафиди – 150 грама. Те врат към 20 минутки във водата, а след това се прецеждат.
Течността се пие единствено заран и то на гладно.
След това не се поставя нищо в устата повече от половин час. Това се прави всеки ден, цяла седмица.
Уточнението е, че стафидите би трябвало да бъдат наложително от тъмните, тъй като златистите и бели не са по този начин качествени и потребни.
Добре е и през въпросната седмица да се заобикалят прекомерно сладки, мазни, пържени и бързи храни, с цел да бъде резултатът от водата още по-голям.
Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР