Хейли Бийбър стана поредната звезда, която реши да популяризира образа

...
Хейли Бийбър стана поредната звезда, която реши да популяризира образа
Коментари Харесай

Когато Хейли Бийбър прекали със секси снимките

Хейли Бийбър стана следващата звезда, която реши да разпространява облика си и да изкара спомагателни пари, като сътвори лична козметична марка. За момента не е ясно добре ли се показва Rhode на пазара.
 Хейли Бийбър, Rhode, марката грижа за кожата на модела и грешките при стартирането на бизнеса
Грешките, за които Хейли Бийбър не съжалява

Началото постоянно е мъчно

Затова пък самата Хейли прави всичко допустимо да притегля постоянно вниманието към продуктите си. Както и към самата себе си. В последната седмица в формалния Instagram на 26-годишния модел, както и в този на Rhode, се появиха серия провокативни фотоси.

На тях дъщерята на Стивън Болдуин и сегашна брачна половинка на Джъстин Бийбър театралничи на плажа в мощно изрязани бански и много секси пози. Почти на всички фрагменти участва и плод маракуя, от който Хейли или хапва предизвикателно, или скрива голите си гърди.

Маракуята не е инцидентна - това е името на нов емайл за устни на Rhode, който е в продажба от тази седмица. Всички фотоси в действителност би трябвало да привлекат вниманието към новия козметичен артикул.

Както означават много от съвсем 50-те милиона почитатели на Хейли в Instagram обаче, не е доста ясно дали фотосите популяризират гланца или нея самата. Нашето непретенциозно мнение е, че и двата разновидността правят чудесна работа за госпожа Бийбър.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР