Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл отново наруши протокола и събра

...
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл отново наруши протокола и събра
Коментари Харесай

Бременната Меган Маркъл възмути кралския двор с този тоалет

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл още веднъж наруши протокола и събра всички погледи на връчването на премиите British Fashion Awards. Неочакваната й поява в „ Роял Албърт Хол ” се трансформира в изненада освен за участниците в блестящото събитие, само че и за кралското семейство.

Церемонията, на която Маркъл връчи премия на дизайнера на сватбената си рокля Клеър Уейт Келър, се състоя при започване на седмицата.

37-годишната някогашна актриса излезе на сцената под бурните овации на цялата зала, облечена в дълга черна рокля с намерено рамо на френската фешън къща Givenchy. Тоалетът й бе допълнен с обувки на Tamara Mellon и златни декорации на Pippa Small.

Дългата черна рокля обрисуваше добре закръгленото й бременно коремче.

Впечатление направи и маникюрът на Меган. Тя бе избрала мрачен лак, което е извънредно за кралските особи. Традиционно дамите в кралското семейство избират изчистени и неутрални цветове лакове.

И до момента в който уредниците се радваха на височайшия си посетител, в Бъкингамския замък останаха възмутени от тоалета, с който бременната херцогиня за следващ път погази кралския протокол.

Журналистите незабавно обърнаха внимание, че с сходна рокля в гръцки жанр копринцеса Мери Датска се появи по време на държавната си аудиенция в Германия през 2010 година.

Медиите обръщат внимание, че това не е първият път, в който Мегън копира дрешника на Мери. По-рано този месец пък Маркъл изкопира Кейт Мидълтън, написа jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР