Херцогът на Йорк, тогава на 38-годишна възраст, лети през 1999

...
Херцогът на Йорк, тогава на 38-годишна възраст, лети през 1999
Коментари Харесай

Скандално: Принц Андрю летял с Мис Русия в самолета на милиардера педофил СНИМКИ

Херцогът на Йорк, тогава на 38-годишна възраст, лети през 1999 година с 27-годишната Ана Малова с „ Лолита експрес “ на Епщайн до континенталната част на Съединени американски щати от карибския остров на финансиста, станал печално прочут със секс трафика и оргии с малолетни. Данните за полета са показани в американски съд.


Принц Андрю и Джефри Епщайн

Тази информация идва в миг, когато вторият наследник на кралицата, който към този момент е на 59 години, се сблъсква с редица известия в медиите за хипотетичните му скандални връзки с Епщайн, който се самоуби в пандиза преди две седмици.


Ана Малова

Според The Sunday Times, Документите за полета са получени от дами, които настояват, че са били жертва на трафик от Епщайн и са били показани в съда от „ половата робиня “ Вирджиния Робъртс - която е снимана на 17 години с ръката на принц Андрю към кръста й.



Ана Малова, някогашна Мис Русия, съгласно документите на полета е била на самолета, който превозвал девет пасажери, в това число Епщайн.

Моделката се преместила в Съединени американски щати от Москва и преди 1998 година стигнала до финала на състезанието за хубост Miss Universe. Не е ясно по какъв начин е попаднала в порочния кръг на Епщайн.


Частният аероплан на педофила милиардер Епщайн

През 2010 година тя се оказва в усложнение със закона, откакто прокурорите в Ню Йорк я упрекват, че е подправяла рецепта за опиати, като тя също по този начин се е сблъсквала с обвинявания в кражба на рецепта от доктор. През май 2011 година тя влиза в пандиза поради това, че неведнъж се е появявала късно за стратегия, обвързвана с опиатите, назначена от съда.



Пред The Sunday Times, тя споделя „ не може да удостовери или отхвърли нищо “.

Новините идват, когато херцогът на Йорк отхвърли, че в миналото е подозирал „ сходно държание “ от наказания педофил Джефри Епщайн.


Джефри Епщайн

Нарушавайки мълчанието си след поредност от известия в медиите за хипотетичните му връзки с финансиста, Андрю пусна изказване, изразяващо „ голямо състрадание “ към жертвите на Епщайн.

Той също по този начин загатва, че е "грешка " да се вижда с 66-годишния Епщайн след освобождението на американеца от 18-месечен затвор през 2010 година обвързвано с проституиране на малолетни.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР