Херцогът и херцогинята на Кеймбридж изпълниха първия си публичен ангажимент

...
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж изпълниха първия си публичен ангажимент
Коментари Харесай

Елегантна и по време на траур: Кейт Мидълтън отдаде отново почит на принц Филип

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж извършиха първия си обществен ангажимент след гибелта на принц Филип.

Двойката се появи дружно в 282-ми ескадрил „ Ийст Хем “, Въздушен подготвителен корпус в Източен Лондон , споделя. Там те разговаряха с кадети, които подкрепят развиването на жизненоважни житейски умения у младежите.

Вижте повече снимки от събитието в галерията:
 Кейт Мидълтън с първа обществена поява след гибелта на  Кейт Мидълтън с първа обществена поява след гибелта на  Кейт Мидълтън с първа обществена поява след гибелта на  Кейт Мидълтън с първа обществена поява след гибелта на
По време на визитата ескадрилът отдаде респект на херцога на Единбург, който в продължение на 63 години беше основен въздушен комодор на въздушния подготвителен корпус . През 2015 година Филип предава военния патронаж на херцогинята на Кеймбридж, която по-късно става почетен въздушен пълководец.

Посещението на Кейт Мидълтън и принц Уилям попадна в границите на формалния едномесечен печал гибелта на принц Филип , по тази причина двойката беше облечена в черно.

Херцогинята беше избрала рокля вид палто на Dolce&Gabbana във боен жанр, комбинирана с аксесоари в черно – обувки на ток и кожена чантичка .

 Кейт Мидълтън Getty

Модела със златисти копчета и без яка Кейт облече и през 2017 година в Деня на Възпоменанието, означават от

Вчерашното събитие не е единственият случай, в който херцогинята на Кеймбридж се появява в униформена визия . Припомнете си предходните ѝ попадения в галерията долу.
 Най-добрите униформени визии на Кейт Мидълтън  Най-добрите униформени визии на Кейт Мидълтън  Най-добрите униформени визии на Кейт Мидълтън  Най-добрите униформени визии на Кейт Мидълтън
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР