Херцогът и херцогинята на Кеймбридж избраха семейна снимка, направена при

...
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж избраха семейна снимка, направена при
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и принц Уилям – още един семеен коледен портрет

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж избраха фамилна фотография, направена при посещаване в Йордания, като изображение за формалната си коледна картичка тази година. Тя се изпраща на другари, сътрудници и от техните благотворителни организации.

Принц Уилям седи на златна табуретка до брачната половинка си, която е в тъмнозелена лятна рокля с дълги ръкави. Принц Джордж и принцеса Шарлот седят от двете им страни, а принц Луи пред тях – върху овча кожа. Снимката е направена в Йордания по-рано тази година, само че не се разкрива естеството или датата на визитата им,  както и името на фотографа.

Кейт Мидълтън и принц Уилям не престават традицията да демонстрират по-непринудени фотоси – предходната година за картичката още веднъж беше употребена фамилна фотография, направена от Мат Портеус в имението " Анмър Хол ". На нея семейството беше облечено в джъмпери, позиращо върху бали плява. 

Междувременно беше показана и фотографията, която ще бъде употребена за формалната коледна картичща на принца на Уелс и херцогинята на Корнуол – тя демонстрира двойката с маски за лице в Royal Ascot предишния юни.

 

As the countdown to Christmas begins, today we’re sharing this year’s official Christmas card from The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall. pic.twitter.com/I1F5IDdl3D
— The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall (@ClarenceHouse) December 10, 2021
 

Снимката е направена от Сам Хюсеин и демонстрира принц Чарлз и брачната половинка му в публични дрехи за надпреварите сега, в който той й оказва помощ да си постави маска. 

 
Ще има ли обаче фамилна среща на кралското семейство?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР