Хенингсваер Stadion е футболен стадион, разположен в село Лофотенските острови

...
Хенингсваер Stadion е футболен стадион, разположен в село Лофотенските острови
Коментари Харесай

Не сте виждали такъв стадион! СНИМКИ

Хенингсваер Stadion е футболен стадион, ситуиран в село Лофотенските острови край крайбрежията на Северна Норвегия. Счита се за един от най-красивите игрища в света, с аспект към красивото Норвежко море.



Хенингсваер е дребен туристически курорт, дом на 500 риболовци и по-малко от 25 000 поданици. Той е потънал в спиращата дъха гледка на архипелаг от към 1000 километра. Заобиколен от море, регионът се свързва с основния остров посредством мост, издигнат през 1983 година



Полето на стадиона е основано посредством равнене на твърдия каменист пласт със синтетична тога и странични решетки, формирани от огромни стелажи, с цел да се предотврати попадането на топката във водата. Същите тези стелажи се употребяват и за сушене на рибата тресчица!



Ултрамодерна осветителна система подсигурява съвършеното количество светлина даже денем, което е от значително значение в тези зони.



Стадионът Хегинсваер няма трибуни и може да приема единствено аматьорски тимове, само че сигурно е един от най-съблазнителните и зрелищни футболни игрища в света.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР