Хеликоптер Ми-17 с екипаж от 24-та авиобаза Крумово от състава

...
Хеликоптер Ми-17 с екипаж от 24-та авиобаза Крумово от състава
Коментари Харесай

Втори хеликоптер и екипаж от ВВС гасят пожара край село Кубадин

Хеликоптер Ми-17 с екипаж от 24-та авиобаза Крумово от състава на Военновъздушните сили и военнослужещи от военно формирование 48 940 – Бургас от състава на Командването за логистична поддръжка ще вземат участие в гасенето на пожара край село Кубадин, област Бургас, за увеличаване на военнослужещите и техниката, които по-рано през днешния ден, 20 август, се включиха в битката с огъня, осведомиха от пресцентъра на Министерството на защитата.

Хеликоптерът и персоналният състав оказват подпомагане заради очакване за утежняване на метеорологичните условия в региона на пожара в следобедните часове на деня.

Машината е изхвърчала в 11.26 часа от авиобаза Крумово. От състава на Командването за логистична поддръжка са потеглили 20 военнослужещи и 2 единици техника.

Хеликоптерът и военнослужещите от Военновъздушни сили се включват по искане на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в поддръжка на дейностите на място по гасене на огъня. Военнослужещите от военно формирование 48 940 – Бургас работят на съображение искане на регионалния шеф на област Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР