Хедър Аскинози е експерт по кристали и Фън Шуй лечител.

...
Хедър Аскинози е експерт по кристали и Фън Шуй лечител.
Коментари Харесай

Как енергйно да прочистите дома си за новата година

Хедър Аскинози е специалист по кристали и Фън Шуй врач. В продължение на близо 30 години тя изследва научните и духовни аспекти на силата. Тя се учи при най-хубавите лечители от цялостен ​​свят. През последните години употребява наученото, с цел да трансформира античната мъдрост в елементарни принадлежности, които всеки може да употребява, с цел да преобрази живота си. През 2000 година тя е съосновател на блога Energy Muse с бизнес колегата си Тими Джандро.  

Прекарваме доста време в домовете си и е значимо да сме сигурни, че те са енергийно прочистени и са спокойни убежища за нашите тела и души. Освен обред за освобождение на духа, внасянето на нова кристална сила в пространствата може да освежи силата на дома ви и да укрепи вашите планове за 2021-а. Днес споделяме елементарна формула от 3 стъпки, с цел да трансформирате цялостната сила на вашата обител. Ето по какъв начин да го извършите:

Стъпка 1: Изберете въодушевление

Първата стъпка към проектирането на силата на вашето пространство - тъкмо както при проектирането на екстериора - е да решите какво въодушевление или чувство желаете за стаята. Искате ли тя да е тиха и успокояваща? Или нещо енергизиращо и мотивиращо? Защитена и духовна атмосфера? Помислете за своето желание за съответната стая както и за силата, която желаете да усетите, когато влезете в тази стая. 

Стъпка 2: Изберете своите кристали

След като вземете решение за настроението, е време да внесете кристалната сила. Лечебните кристали освен прибавят особена визия към цялостната хармония, само че също по този начин излъчват трептения, които ще основат атмосферата, която желаете. Например, в случай че желаете пространството да е умерено - подберете лилави и сини цветни камъни като Аметист или Лепидолит. За отбрана или почистваща сила са подобаващи белите и черни камъни като Селенит или Шунгит. Ако желаете стаята да се усеща енергизираща и приповдигната - превъзходен избор са оранжевите и алените кристали като Цитрин и Карнеол.

Стъпка 3: Изберете своя аромат 

Третата и последна стъпка е да активирате всяка стая и да запълните пространството с силата на вашето желание. Можете да влеете в стаята съответната сила по ваш избор посредством кристални свещи. Независимо дали желаете стаята да бъде енергизираща (където ще вършиме своя домакински фитнес),  плодотворна ( помещението, което ще ползвате за работно пространство) или спокойна (спалнята), има свещи с подобаващ мирис, кйто да дава отговор на вашето желание. Енергизиращи аромати са цитрусовите и ментата, стимулиращи креативния развой са лавандулата, тамянът и ябълката, релаксиращи - иланг-иланг, маточина и ванилия.  
Следвайте тази формула във всяка стая на дома си, с цел да зададете звук и да обновите силата на вашето пространство. И тъкмо като декора на дома, силата на дома ви непрекъснато се развива, тъй че не се колебайте да се върнете към тази формула когато и да е, когато желаете да измененията нещата!
 Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР