Хайди Клум е една от най-известните немски манекенки и жена

...
Хайди Клум е една от най-известните немски манекенки и жена
Коментари Харесай

Тайните на красотата на Хайди Клум

Хайди Клум е една от най-известните немски манекенки и жена със забележителна форма след раждането на четири деца. Повече от 10 години е част от ангелите на Victoria`s Secret. Тя е на 45 (навърши ги на 1 юни), само че наподобява зашеметяващо. Ето кои са тайните на хубостта й, които сама разкрива в Instagram профила си.

Wohoooo

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Apr 18, 2017 at 8:56am PDT

Тренира по четири пъти в седмицата

Това е стратегия, формирана от треньора й Дейвид Кирш. Упражненията са главно на открито, като включват тичане, каране на колело, повдигане на тежести и плуване.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Jan 2, 2018 at 2:37pm PST

Пие доста вода

Крайно тривиално, само че истината - пиенето на повече вода оказва помощ на тялото да се освободи от токсините, спомага за управлението на тежестта и подобряването на тена.

Red

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Dec 15, 2016 at 4:07pm PST

Ползва изкуствени мигли

Те отварят погледа, вършат очите по-големи и отклоняват вниманието от фините бърчици. Освен това, съчетани с блестящо алено червило, са идеалната добавка към секси тоалет.

Stuffing my face @rachaelray! Watch today for a fantastic makeover with @heidiklumintimates & @incinternationalconcepts! @rachaelrayshow

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Sep 18, 2015 at 6:04am PDT

Спазва правилото 80/20

Което значи, че Хайди се храни здравословно в 80% от времето, а в останалите 20% си разрешава да се глези с не толкоз потребни храни и питиета.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Apr 30, 2018 at 11:00am PDT

Избягва въглехидратите

Хайди Клум твърди, че в никакви случаи не употребява самун и паста, а залага на огромни количества зеленчуци и протеини. Няма причина да не й имаме вяра - виждаме, че е в невероятна форма.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР