Хасково. Общинските съветници от БСП в Хасково ще поискат председателят

...
Хасково. Общинските съветници от БСП в Хасково ще поискат председателят
Коментари Харесай

БСП иска изслушване на новия шеф на ВиК – Хасково в общинския съвет

Хасково. Общинските съветници от Българска социалистическа партия в Хасково ще изискат ръководителят на локалния парламент Таня Захариева да предложения за чуване новия шеф на ВиК – Хасково Борис Бусаров. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Днес той е бил поканен от общинския консултант от Българска социалистическа партия Камен Тодоров на работна среща в зала „ Хасково “. По неговите думи Бусаров е изразил единодушие за полемика, само че в последна сметка не се появи на срещата. Тодоров съобщи, че е желал срещата да стане обществено пред медиите. В залата бяха останалите съветници от партията.

Според Тодоров не е обикновено две седмици новият шеф да няма никаква обществена изява. Съветникът сподели, че желае да попита каква е визията му за ръководство, какъв му е краткосрочният и дълготраен проект за работа, следва ли режим на водата, осведомен ли е с инфраструктурата, какви са трудовите хонорари и щатното разписание във ВиК. Тодоров уточни, че по едни и същи улици в Хасково всекидневно има повреди, като „ Одрин “, „ Булаир “ и бул. „ Съединение “, като загубите са над 5 млн. кубически метра или 17 млн. лева

Камен Тодоров напомни, че общинският съвет одобри декларация против новия бизнес проект, който планува повишаване на водата. Той уточни, че идната стъпка е да се изиска понижаване на цената.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР