Хасково. Няма друга партия, която може да събере на едно

...
Хасково. Няма друга партия, която може да събере на едно
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Трябва да управляват хора без зависимости от икономически кръгове и от чужди интереси

Хасково. Няма друга партия, която може да събере на едно място толкоз хора, толкоз сила, усмивки и сили, обединени в едно – в общата ни цел за смяна, която започнахме дружно преди 4 години, и през днешния ден сме тук да заявим своята решителност да я доведем до край. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия и претендент за депутат Корнелия Нинова в Хасково, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .
" Тук сме да подкрепим нашите претенденти от листата, които са един букет от опит, мъдрост, младост и сила, професионализъм и честност. С тях в идващия парламент ще доведем смяната до край ", сподели още тя.

" Искам единствено да ви припомня, че когато тя стартира преди 4 години, едно от нейните начала беше „ Хасково гейт “. Хасково беше високомерен град, беше пленен от свои ", уточни Нинова.

" Промяната стартира, само че тя не е завършила. Нека дружно на 11-ти с №4 в бюлетината, с поддръжката на нашия тим да довършим тази смяна и в Хасково, в региона, и в цяла България.
Ще създадем смяната, тъй като знаем и можем. Защото сме подготвени с явен и съответен проект – ден по ден и малко по малко. В това нямаме никакво подозрение, изключително с тази голяма поддръжка, която виждаме тук.
Но огромната смяна в политиката и за България е в смяната на морала, в честността. Трябва да ръководят хора без зависимости, нито от стопански кръгове, нито от непознати за България ползи ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

" Ние сме такива – хора, които служим на българския народен интерес, които както до момента, по този начин и отсега нататък ще отдадем силите си за сигурност в смяната с грижа за всеки един от вас ", означи тя.

" №4 на 11-ти – гаранция за победа и смяна, за просперитета на България, за добруването на българския народ, за бъдещето на всяко едно българско семейство.
Победа! На добър час и кураж и сили! Чака ни доста работа. Ще променим България дружно! ", акцентира Корнелия Нинова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР