Хасково. Канабис и амфетамин са иззели служители на управленията в

...
Хасково. Канабис и амфетамин са иззели служители на управленията в
Коментари Харесай

Канабис и амфетамин са иззели служители на управленията в Хасково и Димитровград

Хасково. Канабис и амфетамин са иззели чиновници на ръководствата в Хасково и Димитровград през вчерашния ден след интервенция по противопоставяне на престъпността по линия на опиатите на улично равнище, оповестиха от ОДМВР - Хасково . В ареста на хасковското ръководство са пренощували двама.

47-годишен е бил тестван в жилището си на улица „ Тракия “. В една от стаите е откита 10 грама суха зелена листна маса – марихуана, разпределена в 16 алуминиеви сгъвки. Вторият, правил му „ компания “ в ареста е 18-годишен от регионалния град, от чийто дом на улица „ Пазарджик “ са конфискувани 39 станиолови сгъвки с метаамфетамин с тегло 30 грама.

В ареста на районно управление (на МВР) Димитровград с 24-часова мярка е бил 35-годишен. Той е тестван с „ Опела “ си на бул. „ Благоев “. В колата е открита торбичка със листна маса с тегло 1,7 грама, реагирала при полеви нарко тест на канабис. Техническото средство, с което е тестван посочило, че лидерът кара след приложимост на марихуана, амфетамин и метаамфетамин.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР