Харесвате някой мъж, дори се влюбвате в него. Отначало изглежда,

...
Харесвате някой мъж, дори се влюбвате в него. Отначало изглежда,
Коментари Харесай

Силните жени не просят любов, а просто си тръгват, ако не са обичани и оценени

Харесвате някой мъж, даже се влюбвате в него. Отначало наподобява, че и той си пада по вас. Започвате да излизате дружно, откривате се от ден на ден един пред различен, стартирате да се увличате, даже вършиме проекти за бъдещето. Нещата наподобяват съществени.

И в този миг мъжът просто превключва на други обороти и просто дава заден.

Какво става?

Ако сте попадали в такава обстановка, знаете какъв брой извънредно неприятно е.

Оттук нататък пред вас има два избора – да търсите пояснение, да се опитате да възстановите връзката, да търсите още веднъж път един към друго. Или да го пуснете да си отиде, тъй като постъпката е обидна и показателна за това, че на сходен човек не може да се има доверие и отсега нататък.

Сценарият е печален, само че истината е, че в случай че се случи сходно нещо, просто сте длъжни да сложите завършек на такива връзки. Независимо каква е повода за постъпката – дали да изпитат любовта ви, или неочаквана загуба на интерес, този човек сигурно не заслужава повече вниманието ви.

Силната жена не разпитва, не търси пояснения, не се моли, не проси обич. Силната жена преглъща сълзите си и си потегля, само че взима със себе си достолепието си и разрушеното си сърце, което би трябвало да излекува, с цел да може един ден да го подари на човек, който заслужава това.

Силната жена си потегля незабавно щом се почувства необичана и неоценена.

Тя осъзнава, че заслужава доста повече, знае цената си и не се опасява да обича още веднъж.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР