Ханой. Според президента на Русия Владимир Путин твърденията за връзки

...
Ханой. Според президента на Русия Владимир Путин твърденията за връзки
Коментари Харесай

The Independent: Владимир Путин смята, че „абсурдните твърдения“ в намеса на американските избори целят да се навреди на Доналд Тръмп

Ханой. Според президента на Русия Владимир Путин изказванията за връзки сред Русия и предизборната акция на сегашния американски президент Доналд Тръмп са измислени от враговете му като оръжие против него. Същевременно и самият Тръмп съобщи, че тези обвинявания нараняват възприятията на Путин, написа The Independent.
„ Той сподели, че не се е месил “, съобщи президентът на Съединени американски щати. Той добави, че Путин е бил „ афектиран “ от изказванията. Според американския президент Демократическата партия е основала „ изкуствена преграда “ в връзките сред Русия и Съединени американски щати, обвинявайки Москва в интервенция на изборите.
Бившият шеф на предизборната акция на Тръмп Пол Манафорд е разследван по обвинявания за връзки с Русия.
Двамата президенти организираха неофициални диалози по време на срещата на високо ниво на АТИС, по време на които се договориха за общо публично изказване, касаещо раздираната от революция Сирия.
„ Направихме го доста бързо. Явно имаме положителни усеща един към различен, положителни връзки поради това, че не се познаваме добре. Ако можем да спасим доста човешки животи, сключвайки съглашение с Русия, разрешавайки проблемите в Сирия и в Украйна, то това ще е нещо отлично “, съобщи Тръмп.
Самият Путин съобщи, че Тръмп „ е персона с положителни обноски, с която е елементарно да се схванеш “. „ Познаваме се малко. Имахме естествен разговор, само че за жал нямахме време “, добави той.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР