Хана Гутиерес-Рийд, оръжейникът, който е работил по водения от Алек

...
Хана Гутиерес-Рийд, оръжейникът, който е работил по водения от Алек
Коментари Харесай

Оръжейникът на „Rust“ Хана Гутиерес Рийд е призната за виновна за непредумишлено убийство след стрелбата по Алек Болдуин

Хана Гутиерес-Рийд, оръжейникът, който е работил по водения от Алек Болдуин уестърн Руст, е наказан за непредумишлено ликвидиране. Тя е първият човек, изправен пред съд във връзка със гибелта на кинематографистката Халина Хътчинс.

В рамките на крайния период Гутиерес-Рийд е изправен пред до 18 месеца затвор.

Съдебният заседател Алберто Санчес разяснява присъдата пред постройката на съда, „ Някой умря. Трябва да поемеш отговорност. Особено когато боравите с оръжия и отговаряте за тях. Това е твоята работа “, съгласно периода.

Гутиерес-Рийд зареди жив патрон вместо манекен в револвера на Болдуин. Хътчинс умря, когато револверът стреля по време на подготовка на снимачната площадка, удряйки съдбовно оператора и оставяйки режисьора Джоел Соуза съществено ранен.

Суза застана на позиция по време на процеса против Гутиерес-Рийд. Той си спомни моментите, откакто беше прострелян, когато сподели, че може да чуе неведнъж да му се извинява, казвайки: „ Съжалявам, Джоел “, съгласно BBC....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР