Халфът на Ювентус Пол Погба изглежда следи отблизо случващото се

...
Халфът на Ювентус Пол Погба изглежда следи отблизо случващото се
Коментари Харесай

Погба с надъхващо послание след загубата от Монца

Халфът на Ювентус Пол Погба наподобява следи от близко протичащото се с тима, въпреки сега да лекува травма и да не е със съотборниците си. Със сигурност и той претърпява тежко загубите на отбора, който не се намира в изключително добра обстановка сега, откакто записа единствено две победи от началото на сезона, а в това време не съумя да победи Салернитана (2:2), и записа загуба от Монца (0:1) в последните си два мача в Серия " А ". В Шампионската лига обстановката е даже още по-тежка, като отборът позволи две провали от ПСЖ (1:2) и от Бенфика (1:2).

Поражението от Монца в неделя сякаш бе признато най-тежко и преля чашата на търпението на последователите. Погба обаче опита да смъкна напрежението с обръщение на страницата си в Инстаграм.

View this post on Instagram
A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba)

" Ние в никакъв случай не се предаваме, сезонът е дълъг. Ние сме Ювентус ", написа Погба.

29-годишният французин към момента не е направил повторния си дебют с черно-бялата фланелка, откакто бе притеглен като свободен сътрудник през лятото. Той ще отсъства от терените още няколко месеца, откакто се оказа, че контузията му няма да се излекува с консервативни способи и ще се наложи интервенция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР