Хакерската атака срещу ПИК, Труд и Афера е илюстративна за

...
Хакерската атака срещу ПИК, Труд и Афера е илюстративна за
Коментари Харесай

Издателят на ПИК Недялко Недялков пред СКАТ: Ако не успее да убие ПИК, Труд и Афера с хакерски атаки, Радев може да посегне на издателите им. В ход е третата фаза от държавния му преврат, в която той ще фалшифицира изборите с машинния вот

Хакерската офанзива против ПИК, Труд и Афера е илюстративна за желанията на Румен през третата, последна фаза от държавния му прелом, разгласи в предаването „ Политиката на прицел “ по издателят на ПИК Недялко Недялков.

Както хакерите му протягат ръка на огромни опозиционни медии, по този начин ще изманипулират машинния избор на 14 ноември. Целият мейнстрийм сега ни приготвя за надали не служебна победа на диктатора още на първи тур. Вижте да вземем за пример последните изследвания на придворната социология от „ Галъп “…
свързани новини268195на 11.10.2021122554на 20.10.2021
Реално победа от първи тур за не може да има, защото българинът постоянно гласоподава с джоба си. А джобът му сега е по-празен отвсякога.

Готви се гигантска имитация на изборите в интерес на президента и частната му партия Политическа партия ПП по венецуелския модел „ Мадуро “. Ще изкарат с безусловно болшинство, а измамниците Кирчо и Кокорчо – твърдо втори, с алтернатива да вземат втори мандат за сформиране на държавно управление след ГЕРБ. Жертва е и Българска социалистическа партия, чийто резултат ще бъде " заглушен " до трето-четвърто място, с цел да може да разчисти Корнелия Нинова и да я смени с марионетка вид Крум Зарков.

Така България ще бъде ръководена от лица, направили углавно закононарушение: президент - клетвопрестъпник и министър председател – нарушил Наказателния кодекс, подписвайки декларация с погрешно наличие по отношение на поданството си.

Неслучайно споделих „ третата фаза от държавния прелом “ на Радев. В първата благодарение на Васил Божков и Цветан Василев той инициира улични митинги, с цел да се избави от прокурорско гонене. Във втората безусловно взломи държавността, осуетявайки на два пъти опитите да се сформира постоянен кабинет – с цел да продължи едноличното му ръководство посредством служебната хунта на Стефан Янев. Сега, в третата фаза, ще се самоизбере за втори мандат, подменяйки действителния избор на гласоподавателите.

Третата фаза от преврата е най-драматична, картите са на масата, маските са паднали. прави виртуални убийства над самостоятелни медии като ПИК, само че това евентуално е единствено въведения към физическата разпра, към същинските убийства. Ако не ни запуши устата с електронна цензура, ще посегна на самите нас, нямам подозрение в това. Залогът за него е екзистенциален – или резервира имунитета си за още пет години, или става клиент на прокуратурата.

Имам сведения, че диктаторът е задействал целия държавен уред, всички служби в опит да се изровят компромати за неуместните му публицисти, издатели и публични фигури. Това, несъмнено, касае най-много притежателите на ПИК, Труд и Афера, които не благоволяват да замълчат за закононарушенията на режима. Като не може да отстрани словото, отстранява носителите на словото. Стар, сталинистки прийом от репертоара на Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР), Берия, Ежов, Ягода...

Съзнавам, че всичко това може да прозвучи като поза, само че не натрупвам дивиденти с ненужно самогероизиране. Нямам и доказателства, единствено действен теч на данни. Но сещате се, че тези неща мъчно могат да бъдат потвърдени, най-малко в задатък. Засега единствено предупреждавам…

И съм реалист, най-малкото тъй като имам опит и към този момент съм играл тази игра. Бил съм жертва на репресивния уред по време на Тройната коалиция на Сергей Станишев през 2008 година, когато против мен и сътрудниците ми от „ Уикенд “ бе отворена създаването „ Галерия “ по съмнение – забележете!, че правим държавна измяна. В течение на три месеца съм наблюдаван, подслушван, записван, ровено е в дома ми, търсени са „ уличаващи обстоятелства “. И за какво? Заради изявления против тогавашния министър председател Станишев и тогавашния президент Първанов.

Червената върхушка окончателно мачка съперниците си с ресурса на страната. не отстъпва от този табиет, в противен случай – той надгражда. Първанов и Станишев бяха пионерчета в тази област, в този момент си имаме работа с водевилна реинкарнация на Георги Димитров и Вълко Червенков. „ Водевилна “, само че не напълно. Вероятно верният епитет към този момент е „ злокобна “.

Както разполага с фабрика за тролове, осъществяващи виртуални изтезания, по този начин може да е взел „ в запас “ фабрика от убийци, подготвени да екзекутират физически опозицията.

Изобщо Румен е рисков за нашето здраве, вирусът на омразата е по-жилав от вируса на ковида. С обществото боледува – и ментално, и телесно. Имунитетът, съпротивителни сили са отслабнали, заместени с незаинтересованост. Виждате, да вземем за пример, че никой от гилдията не реагира на офанзивите против трите опозиционни медии. А някои сътрудници даже злорадстват, уверен съм.

Нашата гибел обаче е подготовка за тяхната, те са идващите, в случай че моделът успее да се възпроизведе. Тоталитарната власт не търпи инакомислие, още не сме научили уроците от историята...

Обект на хакерска офанзива сме към този момент 10 ден. По груби калкулации на нашите експертът, ресурсът, изтъркан за офанзивите против уеб страниците, е в границите на стотици хиляди евро. Атаките са от непознати и български IP-та. Подали сме тъжба, прокуратурата е упълномощила на ГДБОП да проверява, само че аз не съм оптимист, тъй като това на процедура значи страната да проверява сама себе си "

Хакерските офанзиви по нашите медии се движат по пътя на Копринката, както споделя Бойко Борисов.

Хакерските офанзиви се задействат доста мощно след изявления за активността на така наречен партия Политическа партия ПП, които някои разчитат като " Прокопиев заплаща повече от Пеевски ". След изявления за Киро Харварда постоянно следва хакерска офанзива.

Здравният министър не може да бъде звезда, той е един беквокал. Няма смисъл да приказваме за прислужниците, би трябвало да приказваме за господаря им.

Служебният кабинет е избирателен щаб на Румен Радев. Всички ограничения са подбудени от това Румен да завоюва втори мандат. Опитват се да симулират ограничения и в това време тези ограничения да бъдат половинчати, с цел да не си вкарат сериозен избирателен автогол. Здравният министър цяло лято се занимава да уволнява шефове на лечебни заведения, да унищожава престижа им, вместо да се заеме с нужната агитация, с която да изяснява, че има потребност от имунизация.

Въвеждането на този документ от през днешния ден за на следващия ден при 20% имунизирано население не е просто паникьорско, това е дискриминация и ще докара до банкрути в дребния и междинния бизнес, моловете, туристическия отрасъл.

Хората са задоволително обезверени, обезверени, обзети от незаинтересованост за личното си оцеляване, че по никакъв метод не биха могли да предизвикат каквато и да е гражданска интензивност. Гражданската интензивност у нас очевидно е високо заплатен поминък и в случай че не ти заплащат, не излизаш на улицата, колкото и да ти е празен хладилника. Всякаква гражданска интензивност у нас се изчерпва с някакъв първичен статус във Facebook.

Ако сега не си преследван, значи, че си от неприятните, че съвестта ти е нечиста, че обслужваш персоналния режим на Румен Радев, че си запушваш устата, с цел да оцелееш.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР