Х ората споделиха, че ще гласуват с 24 и че

...
Х ората споделиха, че ще гласуват с 24 и че
Коментари Харесай

Жители на Добрич възложиха задачи лично на Веселин Марешки

Х ората споделиха, че ще гласоподават с 24 и че те чакат от него да е в идващото ръководство, с цел да имат безвъзмездни медикаменти за възпитаници и пенсионери – най-одобряваната мярка в управническата стратегия на ВОЛЯ и НФСБ.

Пред добричлии, които се събраха на площада за срещата с него, Веселин Марешки акцентира, че няма да се помири стопански и политически разбойници да грабят от джоба на българите. „ Горд съм, че като предприемач реализирах доста в тази борба, само че политиката дава опция смяната да се направи в цяла България, във всички сфери”, сподели още Марешки. Хората споделиха, че ще гласоподават с 24, с цел да може патриотите от ВОЛЯ и НФСБ да влязат освен в Народното събрание, само че и да бъдат в идващото ръководство. Само по този начин могат да имат безвъзмездни медикаменти за възпитаници и пенсионери – най-одобряваната мярка в управническата стратегия на патриотичната коалиция.

Водачката на листата Кръстина Таскова посочи, че всички би трябвало да се преклоним пред земята, която храни народа ни и на хората, които се грижат за житницата на България. Тя е родом от Добрич, познава добре жителите на града и проблемите им. „ Това е последното събитие на ВОЛЯ в акцията. Избрахме да е в Добрич, с цел да напомним на всички политици, че никой не е по –голям от хляба”, сподели още Таскова.

Тя напомни, че доста хора от Добрич обичайно поддържат Веселин Марешки и ВОЛЯ. Нещо повече- на президентските избори през 2016г. те го подредиха на второ място. На парламентарните през 2017г. също дадоха високо доверие на партията. „ В неделя чакаме същото – гласувайте ни задания, с цел да ги осъществим качествено и в къси периоди. Няма за по кое време повече да се отсрочват значимите за хората решения”, посочи Кръстина Таскова.

„ Тя е почтен, честен и предан човек. Ще изведе листата на Добрич доста напред в неделя. Такива са всички в нашия родолюбив отбор”, сподели водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки като благодари на добричлии за поддръжката.

Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е с номер 24 в бюлетината.

Това наличие е част от платената изборна графа на уеб страницата
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> -->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Въпрос към Радио Ереван: - Кои неща са най-неправилно разпределени сред хората? - Парите и мозъкът. Парите на никого не стигат, а мозъкът на всички… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПо-голямата част от книгата е отдадена на персоналните проблеми на ХънтърЗащо изисквате от нас, от обществото на работещите да не престават да заплащат сметката на „ малцинствата “ да са постоянно “малцинствата “, пита КановОбръщение на водача на ВОЛЯ50-годишният мъж е арестуван за до 24 ч. с полицейска заповедВъв видео послания от Украйна, Унгария, Молдова, Западните околности нашите сънародници обявиха подкрепаФранс прес: Регистрираният брой на случаите на ковид по света е единствено част от реалнияЖивотинчето е подобаващ любим както за човек, който живее самичък, по този начин и за фамилии с децаТестовете против ковид би трябвало да бъдат направени в границите на 48 часаУдарите от пипалата ясно личат по кожата на КарлсънТръмп разяснява решението на обществената мрежа ФейсбукОбщо 16, 5 км по автомагистралата се обновяват в моментаАктуална и справедлива информация, точни разбори и първите мнения в ефира и платформите на Нова Броудкастинг Груп в деня на вотаВ този решителен миг всеки от нас е значим. Гласувайте за личния си живот и този на децата си, прикани водачът на БСПОтличия получиха прокурори, следователи, правосъдни чиновници и другиЧленовете на секциите в лечебните заведения ще носят защитни костюмиПредложението: Като избавителен пояс за летния сезон - чадърите и шезлонгите да бъдат безвъзмездни в идващите три годиниОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР