Гугъл вади нов преводач на английски Страхотна нова функция ще

...
Гугъл вади нов преводач на английски Страхотна нова функция ще
Коментари Харесай

Много важна новина за всички с Андроид на телефоните

Гугъл вади нов преводач на британски

Страхотна нова функционалност ще предложи Google в бъдеще.

Ако ви е мъчно да практикувате приказваме британски без взаимоотношение лице в лице, Гугъл Search Labs има решение на този проблем. Нова пробна функционалност Speaking Practice (Практика на говорене) употребява генеративен AI, с цел да ви помогне да подобрите уменията си за говорене на британски.

За да получите достъп до Speaking Practice, първо би трябвало да активирате Search Labs в настройките на приложението Гугъл Search.

След това можете да намерите Speaking Practice, като щракнете върху „ Try an example ” (Изпробвайте пример) в самата функционалност, съобщи technews.bg.

Като опция можете да получите достъп до функционалността на Android устройство, като превеждате на или от британски благодарение на Гугъл Search, излиза наяве от обява за нововъведението в обществената мрежа X.

В момента Speaking Practice се тества в стеснен брой страни, включително Аржентина, Колумбия, Индия, Индонезия, Мексико и Венецуела. Но се чака скоро Гугъл да разшири обсега на функционалността и към други райони.

Същевременно, Гугъл акцентира, че генеративният изкуствен интелект към момента е в развой на разработка, тъй че качеството и наличността на Speaking Practice може да варира в другите райони.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР