Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо обяви отварянето на щата,

...
Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо обяви отварянето на щата,
Коментари Харесай

Ню Йорк се завръща към нормалото на 19 май

Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо разгласи отварянето на щата, планувано за 19 май, когато рестриктивните мерки ще бъдат изцяло отстранени за магазините на дребно, заведенията за хранене, питейните заведения, фитнес залите, фитнес центровете, местата за отдих, фризьорските салони, офисите и други Бизнесът се пробва да възнамерява деня, макар че мнозина споделят, че ще мине много време преди сполучливото завръщане към естественото. Този ход се прави взаимно с Ню Джърси и Кънектикът, макар че има някои разлики в метода, по който ще се случи отварянето на щатите.

Куомо съобщи, че обществената отдалеченост остава наложителна на местата, където не се изисква негативен тест или документ за имунизация. Броят на хората, които могат да се съберат на закрито, ще се усили до 250 на 19 май или до 500, в случай че бъдат показани отрицателни PCR проби. На домашни събирания ще могат да участват до 50 души. Андрю Куомо заяви, че на някои места и събития могат да бъдат допускани единствено имунизирани с вярата, че това ще насърчи хората.

``Бродуей`` също ще посреща аудитория, само че от 14 септември, защото театрите би трябвало да приготвят спектаклите си, за които към този момент могат да бъдат закупени билети.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР