Губернаторът на американския щат Ню Йорк Андрю Куомо налага извънредни

...
Губернаторът на американския щат Ню Йорк Андрю Куомо налага извънредни
Коментари Харесай

Щатът Ню Йорк обяви извънредни мерки за ограничаване на огнестрелните оръжия

Губернаторът на американския щат Ню Йорк Андрю Куомо постанова изключителни ограничения за битка с огнестрелните оръжия, съобщи Франс прес.

Куомо разгласи нещо като " изключително състояние " в битката с актовете на принуждение, осъществени с огнестрелни оръжия. Това е казус за Съединените щати, който ще даде опция на управляващите на Ню Йорк да употребяват изключителни средства.

Ще бъде назначен специфичен координатор по предварителната защита на случаите на принуждение с огнестрелни оръжия. Новата служба ще бъде обвързвана със системата на здравните служби на Ню Йорк.

" Ако се вгледате в най-новите данни, ще видите, че повече хора умират от огнестрелни оръжия и при осъществяването на закононарушения, в сравнение с от ковид. Става дума за проблем на национално равнище, с който би трябвало да се оправим, тъй като бъдещето ни зависи от това ", посочи демократът Куомо.

С новите ограничения управляващите целят да създадат допустимо по-бързото приемане на данни и идентифицирането на " горещите точки ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР