Група от видни германски бизнес фигури даде началото на кампания

...
Група от видни германски бизнес фигури даде началото на кампания
Коментари Харесай

Германският бизнес с кампания за задържането на Великобритания в ЕС

Група от видни немски бизнес фигури даде началото на акция за задържане на Англия в Европейски Съюз, като за задачата те ще се опитат да убедят Брюксел да направи взаимни отстъпки в политиката си за свободата на напредване в Европейския съюз. Това написа авторитетното английско издание The Times, представено от " Фокус ".

Организацията е ръководена от трима някогашни ръководители на Федерацията на немската промишленост (ФГИ) и тя упорства и за реализирането на напън над немските политици, които са измежду най-убедените бранители на европейските миграционни правила.

Според организацията, немският канцлер Ангела Меркел към този момент е помогнала за достигането на взаимни отстъпки, по времето на предоговарянето на разпоредбите при ръководството на Дейвид Камерън, което докара до намаляването на равнището на придобивките на идващите в Европейски Съюз мигранти. Кампанията цели и да убеди Обединеното кралство да промени позицията си за излизане от Съюза.

„ Искаме Европейски Съюз да предложи договорката, за която се бореше Дейвид Камерън “, съобщи Ханс-Олаф Хенкел, немски евродепутат от дребната партия „ Либерално-консервативни реформатори “ и някогашен ръководител на ФГИ, който допусна също, че Европейски Съюз е отказал на Камерън всичко, което той е изискал и по този метод е съдействал за изхода от референдума за Brexit. „ Ние желаеме да предложим на Англия правото да стопира хора, които нямат работа в страната и целят да се възползват от обществената ѝ система “.

Ръководителите на акцията са добре известни в Германия и показва, че някои значими фигури са подготвени да мислят отвън общоприетите рамки, с цел да оказват помощ на Обединеното кралство. Те са пред сложна борба за убеждаването на немския канцлер да промени мнението си и европейските правила.

Ханс-Вернер Син, един от водещите немски икономисти, се включи към акцията на групата. Той съобщи, че обществените помощи може да бъдат плащани от родните страни на мигрантите, в случай че те решат да се реалокират да живеят в друга европейска страна.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР