Група от учени и експерти започнаха да ровят в миналото

...
Група от учени и експерти започнаха да ровят в миналото
Коментари Харесай

Разводът е близо: Кейт и Уилям се оказаха далечни роднини?

Група от учени и специалисти започнаха да ровят в предишното на Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж е меко казана обезпокоена от този факт.

Причината е, че абсурдът с произхода на Кейт Мидълън е голям и може даже да се наложи да се разведе с принц Уилям. Херцогинята още не може да се оттърси от разкритията, които тотално прекатурват цялата история на кралското семейство.

 Кейт
Разкритията демонстрират, че Кейт е далечна родственик на брачна половинка си - принц Уилям.

Преди време стана известно, че предците на принцесата на Уелс Катрин са работили във въглищни мини в северна Англия. Тези мини са били благосъстоятелност на семейство Bowes-Lyons, към което е принадлежала починалата кралица майка, брачна половинка на Джордж IV.

Кейт произлиза от същото семейство, само че е в по-тясна връзка с различен роднина.

 Кейт
Така Кейт Мидълтън и кралицата майка могат да се нарекат родственици, което значи, че кръвните връзки я свързват със сина на крал Чарлз III от Англия.

Земевладелецът от 16-и век сър Уилям Блакистън е бил стопанин на огромното имение Гибсайд.

Най-големият му наследник, Ралф, наследява имението, а най-малкият, Николас, наследява няколко въглищни мини. По-късно една от внучките на Ралф се трансформира в една от най-богатите дами в кралството, а потомците на Никола се радвали на разкош през 17-и век, само че по-късно губят статута си, заради невъзможността неговите правнуци да имат мъжки правоприемник.

 Кейт
Кейт Мидълтън принадлежи към рода на Никълъс, до момента в който кралица Елизабет II e потомка на сър Ралф и е родена в едно от най-богатите английски фамилии. Дали тази информация ще донесе до разтърсвания и бракоразвод, следва да разберем.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР