Група от агресивни кучета се е появила в квартал Запад,

...
Група от агресивни кучета се е появила в квартал Запад,
Коментари Харесай

Читател: Агресивни кучета плашат хората в кв. Запад

Група от нападателни кучета се е появила в квартал " Запад ", атакува и плаши хората. За това алармира с писмо до медии гражданин на квартала - Иван Иванов. По думите му, би трябвало незабавно да се направи нещо, тъй като е въпрос на немного време да се случи по-тежко случай и някой да пострада. Молбата на мъжа е общината да изпрати хора, които да приберат животните в подслон.

Ето какво гласи писмото му:

УВАЖАЕМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК,

Казвам се Иван Петров Иванов, живущ в квартал Запад в гр. Пазарджик. Сигнализирам ви за появили се от няколко седмици едри бездомни кучета, които са нападателни към хората. Обикновено същите са наоколо до първа спирка на рейсовете, наоколо до автомивката, наоколо до хранителния магазин на Николай Радев (Рибката) и в сред блоковите пространства пред жилищните блокове на бул. Христо Ботев 49 и 47, където има детска площадка. Кучетата са едри и лаят преминаващите около тях хора, като на няколко пъти съм виждал, че се спускат към възрастни дами, излизащи от магазина със своите покупки. На детските площадки всекидневно има майки с деца, а автобусната спирка се употребява всекидневно от работещи, пенсионери и други ползватели на публичния превоз.
Животните нямат каишки, мотиви или нагръдници, които да допускат, че същите имат притежател.
Моля, да извършите незабавна инспекция с оглед отбраната на здравето на живеещите в квартал Запад и с оглед предоставените ви от Закона за отбрана на животните пълномощия и отговорности да вземете ограничения, и заловите тези агресини кучета и настаните същите в подслон.
С почитание
Иван Петров Иванов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР