Група фенове на Локомотив - Пловдив потегли с 6 автомобила

...
Група фенове на Локомотив - Пловдив потегли с 6 автомобила
Коментари Харесай

Фенове на "Локомотив" - Пловдив ще окажат помощ на бягащи от военния конфликт хора

Група почитатели на " Локомотив " - Пловдив потегли с 6 автомобила и 2 буса към Исакча на румънско-украинската граница, с цел да окаже помощ и предложи превоз на бягащи от военния спор хора. 

" Войната е най-голямото зло, а от нас зависи да оказваме помощ на почтените “, споделят доброволците, които непринудено взимат решението да потеглят, потресени от протичащото се в Украйна и след няколкодневна организация към този момент са на път.

" Можем да превозим към 50 души ", сподели Радко Врагов.  

" Междувременно, държим и връзка с организация на бесарабските българи, тъй че те също ни насочват. Има време до тази вечер, до момента в който стигнем. Ситуацията е динамична, всичко в придвижване ще се реши, тъй че там, където има хора, ще бъдат ориентирани колите ".

" С пакетирани храни и облекла са заредени също колите. Ще сме в помощ на всеки, който търси опция да се придвижи до България ", добави Радко Врагов:

" Хората ще кажат къде желаят да бъдат. Имаме удостоверение от Иван Динев в Несебър, че може да поеме и цялата група. Ще бъдат настанени в хотел там и там всичко ще им бъде поето, а за такива, които имат къде да отидат, ще си ги оставим там, където са решили ".

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР